Ga naar content (Ga naar content)
terug

Park De Twee Heuvels is een  mooie groene oase midden in de stad en zo fijn om te zijn. Je kunt er bovenop de hoogste heuvel zitten en uitkijken over het park en de stad. Eenmaal weer beneden loop je zo het Rondje Stadionpark op. Of gooi je een hengeltje uit in een van de vijvers.

Heel toegankelijk

Park De Twee Heuvels is onderdeel van Stadionpark en in de afgelopen jaren flink gerenoveerd. Met nieuwe paden en duidelijke entrees is het park heel toegankelijk voor wandelaars, hardlopers en fietsers. Met het planten van 200 extra bomen is het park in 2021 opgeleverd en loopt als een groen lint naar de rest van Zuid.  Aan de Sportdorpzijde  is het meer natuurlijke deel, waar de flora en fauna voluit de ruimte krijgen.  Aan de kant van de Adriaan Volkerlaan is meer plek gemaakt voor het trap- en evenementenveld, het hondenstrand, het hondenlosloopgebied, en de waterspeelplek.  Er zijn natuurvriendelijke oevers, drassige watergebieden, ligweiden en bijzondere karakteristieke bomen. Het park heeft verschillende markante vijvers met natuurlijkvriendelijke oevers.  Voor kinderen is er een heerlijke speelplek met klimrotsen gemaakt. Honden kunnen vanaf het hondenstrandje een frisse duik in het water nemen.

Als recreant kun je dus alle kanten op. Een wandeling, hardlopen, fietsen of het kabelbaantje nemen en zorgen dat je geen natte voeten krijgt. Kom en geniet van Park De Twee Heuvels!

Andere activiteiten

whsp93778.jpeg

De Veranda

Plek voor uitgaan, shoppen, hapje eten, filmpje pakken of een heerlijke wandeling. De unieke ligging biedt veel potentie als recreatie- en woongebied.

Lezen (De Veranda)
pathedekuip_1600x590.jpeg

Pathé De Kuip

De meest bezochte Pathé van het land heeft elke week een actueel en breed aanbod van films, van actie tot romantiek en van thriller tot science fiction.

Lezen (Pathé De Kuip)
Pim_van_Zuilenkom.png

Padelclub Rotterdam

De nieuwe hit in de balsport. Padel. Het is een cross-over tussen tennis en squash. Aan de Korte Stadionweg kun je daar nu op vijf padelbanen terecht.

Lezen (Padelclub Rotterdam)