Ga naar content (Ga naar content)

Bibliotheek IJsselmonde

Ze zitten samen aan de Herenwaard 15, Podium Islemunda en bibliotheek IJsselmonde. Hier is het een komen en gaan van jong en oud.

Lees meer (Bibliotheek IJsselmonde)
Buitenplaats3.jpeg

Buitenplaats Brienenoord

Buitenplaats Brienenoord is een denk- speel- en werkplaats voor alle leeftijden over de toekomst van Rotterdam. Het biedt een programma met en voor de stad.

Lees meer (Buitenplaats Brienenoord)
thumbs_fc22f6cdd38f164cc03eadbdb7f99097_2000_2000.jpeg

De Kuip

Stadionpark en Feyenoord zijn nauw met elkaar verweven. Feyenoord speelt haar thuiswedstrijden in De Kuip, zoals Stadion Feijenoord alom bekend staat.

Lees meer (De Kuip)
Naamloos.jpg

Eiland van Brienenoord

Ideaal voor een wandeling of fietstochtje. Het is hier ongestoord genieten van de natuur. Een ontmoeting met de loslopende hooglanders kan je zomaar overkomen.

Lees meer (Eiland van Brienenoord)
Naamloos.jpg

Gaskoepels

Twee prachtige zilveren bollen staan in het Mallegatpark, langs de Korte Stadionweg. De gaskoepels zijn in 1879 ooit gebouwd voor de gemeentegasfabriek Feijenoord.

Lees meer (Gaskoepels)
Sportcampus.jpg

Sportcampus

Op de Sportcampus is sporten vanzelfsprekend de rode draad. Na het werk, of school heerlijk ontspannen door intensief te sporten. Er is keus uit vele verenigingen.

Lees meer (Sportcampus)
IMG-3055-640x427.jpeg

Theater Islemunda

Podium Islemunda ligt aan de Herenwaard, om de hoek van Stadionpark. Het heeft een podium met 120 stoelen, een filmzaal en vijf studios.

Lees meer (Theater Islemunda)
TSH-1-3.jpeg

Topsportcentrum Rotterdam

Sporten en bewegen staat bovenaan in Stadionpark. Daarom is het zo geweldig dat Topsportcentrum Rotterdam hier is gehuisvest.

Lees meer (Topsportcentrum Rotterdam)
Naamloos.jpg

WSV De Kreek

Jachthaven WSV De Kreek ligt verscholen achter het Eiland van Brienenoord in een zijtak van het Zuiddiepje, de Kreekse Boezem.

Lees meer (WSV De Kreek)

Zwembad IJsselmonde

Aan de Dwarsdijk aan de rand van Park De Twee Heuvels ligt een complex met drie baden en een kust en te keur aan zwemmogelijkheden.

Lees meer (Zwembad IJsselmonde)

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!