Ga naar content (Ga naar content)

Wonen in Stadionpark

Altijd al in de stad willen wonen? Met groen en water om je heen? In een sportieve en recreatieve omgeving? Dan is Stadionpark dé plek voor jou. 

Omdat niet iedereen dezelfde wensen voor hun huis heeft zorgen we in Stadionpark voor verschillende woningen voor verschillende mensen, met verschillende wensen. Met uitzicht over de skyline van Rotterdam in De Veranda,  of midden in het hart van het Stadionpark, tussen de Maas en Park De Twee Heuvels. Veel mensen wonen hier al met veel plezier. Op dit moment wordt aan de rand van Stadionpark, in Parkstad, Imagine gebouwd. Er staan ook droomwoningen gepland in de Sportcampus, het Mallegatpark en Park De Twee Heuvels. 

Of je nu op zoek bent naar een appartement, eengezinswoning of een groter vrijstaand huis, een huur- of koopwoning, je vindt het in Stadionpark.

Bekijk wonen in Rotterdam

STDNPARK People: Nieuwe liefde

Laura Straatman vond op de nieuwe Ben Schopbrug op het Eiland van Brienenoord haar nieuwe liefde. Terwijl zij daar haar hond uitliet, sprong de vonk over tussen haar en brugwachter Gerrit van der Ham. Nu laten ze samen de hond uit en genieten hier van stilte, natuur en een prachtige omgeving.

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!