Wonen in Stadionpark

Wonen in stadionparkAan het water, in het groen of in De Kuip

Altijd al in de stad willen wonen? Met groen en water om je heen? In een sportieve en recreatieve omgeving? Dat kan in Stadionpark.

Volop recreatiemogelijkheden in een groene omgeving

Wonen in het Stadionpark biedt volop mogelijkheden: je kunt wandelen langs de Maas met zijn groene oevers. Het Park de Twee Heuvels en het Eiland van Brienenoord bieden eindeloze ontspanning in een rustige en natuurlijke setting. Ook zijn er voldoende uitgaansgelegenheden in de Veranda. En er zijn ook altijd mogelijkheden om te sporten in de buurt. Bovendien kun je eenvoudig een bezoekje brengen aan het Feyenoord-stadion om de hoek en sta je zo in het centrum van Rotterdam.

Voor ieder wat wils

Omdat niet iedereen dezelfde wensen voor hun huis heeft zorgen we in Stadionpark voor verschillende woningen voor verschillende wensen. Met uitzicht over de skyline van Rotterdam in de Veranda, in het hart van het stadionpark in Sportdorp of tussen park en Maas in Zomerland: veel mensen wonen al met veel plezier in dit gebied. Nu is het aan ons de taak dat het ook in de Sportcampus, het Kuippark, Park de Twee Heuvels en de Kuip zelf prettig wonen wordt. In de Sportcampus en Kuippark woon je in een autovrije omgeving met uitzicht op de sportvelden, in Park de Twee Heuvels woon je middenin een park. Meest bijzondere is natuurlijk wonen in de Kuip zelf, letterlijk in het hart van Rotterdamse topsport. Zo zorgen we ervoor dat iedereen wel ergens een plekje kan vinden in Stadionpark. Of je nu op zoek bent naar een appartement, eengezinswoning of een groter vrijstaand huis, je vindt het in Stadionpark.

Wonen in het stadionpark

Al onze woonplannen staan nog in de kinderschoenen en we gaan ze stap voor stap uitwerken. We beginnen eind 2017 met het uitwerken van de plannen voor wonen in Park de Twee Heuvels. Daarna gaan we verder met de Sportcampus, de Kuip en het Kuippark. Wil je meedenken over de toekomst van deze wijken, of ben je geïnteresseerd om in Stadionpark te wonen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.