Ga naar content (Ga naar content)

Wonen in Stadionpark

Altijd al in de stad willen wonen? Met groen en water om je heen? In een sportieve en recreatieve omgeving? Dan is Stadionpark dé plek voor jou. 

In Stadionpark zorgen wij ervoor dat iedereen een passende woning kan te vinden die past bij zijn wensen en dromen. Woningen met uitzicht over de skyline van Rotterdam vind je op De Veranda. Waar mensen al lang met veel plezier wonen.

Langs Park De Twee Heuvels worden in de Buitenkans 32 woningen gebouwd. Imagine aan de voet van het Varkenoordseviaduct betrekken de eerste bewoners in 2024 hun appartementen. De ontwerpen voor woningen aan de Colosseumweg en het Mallegat krijgen steeds meer vorm. Ook de plannen voor woningbouw op de Sportcampus zijn in de maak. Momenteel worden de schetsen voor de woningbouw Waterkant, de plek waar het nieuwe stadion stond gepland, met bewoners en ondernemers gedeeld, om met elkaar te onderzoeken hoe je daar straks fraai aan het water kunt wonen en leven.

Of je nu op zoek bent naar een appartement, eengezinswoning of een groter vrijstaand huis, een huur- of koopwoning, je vindt het in Stadionpark.

Bekijk wonen in Rotterdam

 

 

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!