Ga naar content (Ga naar content)

Horeca, start-ups en sport

Stadionpark biedt veel kansen voor ondernemers. Door de voorzieningen te verbeteren en de plannen voor sport, vrije tijd en horeca te vergroten, is er volop plek voor nieuwe, creatieve en innovatieve ondernemers. Stadionpark wordt immers dé plek om te recreëren, werken, leren en wonen.

Er is speciale aandacht voor start-ups: startende, jonge ondernemers met vernieuwende ideeën krijgen in Stadionpark de ruimte, denk aan sport of een gezonde leefstijl. Of winkels die gericht zijn op de recreatieve bezoekers.

Doordat we meer bewoners en bezoekers verwachten in het nieuwe Stadionpark, zoeken we ook ondernemers in de horeca.  Van grootschalige horeca tot een gezellige wijnbar, of koffiehub. Ook een hotel past prima, om bezoekers onderdak te bieden tijdens de (inter)nationale evenementen of natuurliefhebbers die de natuur van Stadionpark willen ontdekken.

Meer bezoekers en bewoners biedt ook kansen voor bestaande ondernemers op Zuid.  Samen met de ondernemers van De Veranda en het Bedrijvenpark Stadionweg werken we aan een opknapbeurt om de bedrijven een vriendelijker en toegankelijker uitstraling geven.  Er zijn nauwe banden met de Alliantie Hand in Hand, die met de ondernemers van de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk zorgen zij voor een vitalere economie. 

Ondernemen in Feyenoord City

Binnen Feyenoord City is veel ruimte voor een grote diversiteit aan ondernemers. Van horeca-uitbaters tot ondernemers in de sportdetailhandel. Van de sociaal ondernemer die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft, tot de personal trainer die in de avonduren wijkbewoners in beweging brengt. Samen zorgen ze ervoor dat Feyenoord City een levendig gebied wordt waar ontspanning en inspanning hand in hand gaan.

Meer lezen over ondernemen in Feyenoord City

 

STDNPARK People: Saigon King

Vinh Nguyen, mede-eigenaar van Saigon King, vertelt wat de ontwikkelingen in Stadionpark voor hem betekenen.

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!