Ondernemen in Stadionpark

Horeca, retail en groothandelStadionpark biedt kansen voor ondernemers

Het nieuwe Stadionpark biedt ook veel kansen voor ondernemers. Door de huidige voorzieningen in het gebied te verbeteren en de plannen voor nieuwe faciliteiten op het gebied van sport, vrije tijd en horeca, is er volop plek voor nieuwe en bestaande ondernemers in Stadionpark.

Start-ups gericht op sport

Zo is er speciale aandacht voor start-ups: dit zijn startende ondernemers met vernieuwende ideeën. Je kunt bijvoorbeeld denken aan ondernemers die zich richten op sport en een gezonde leefstijl. Ook winkels die zich richten op de recreatieve bezoekers zijn denkbaar.

Kansen voor ondernemers in de horeca

Doordat we extra bezoekers verwachten in het nieuwe Stadionpark, zoeken we ook ondernemers in de horeca. Je kunt dan denken aan grootschalige horeca, maar juist ook aan kleinschalige horeca voor zowel overdag als ‘s avonds. Ook een hotel past goed in het Stadionpark, om bijvoorbeeld onderdak te bieden tijdens de (inter)nationale evenementen rondom Feyenoord City.

Interessante mogelijkheden voor ondernemers op Zuid

Een hoger aantal bezoekers biedt ook kansen voor bestaande ondernemers op Zuid. Horecaondernemers kunnen bijvoorbeeld een tweede vestiging in het Stadionpark openen. En lokale ondernemers kunnen hier, permanent of tijdelijk, hun producten aan een nieuw en groter publiek tonen en verkopen.

Opknapbeurt bestaand bedrijventerrein

Naast het creëren van nieuwe kansen laten we natuurlijk ook de bestaande ondernemers in het gebied niet in de kou staan. Samen met de ondernemers van de Veranda en het Bedrijvenpark Stadionweg werken we aan een opknapbeurt en daarmee een toegankelijkere, vriendelijkere uitstraling van deze gebieden.