Ga naar content (Ga naar content)

Ruimte voor bedrijven

Het Bedrijvenpark Stadionweg wordt steeds aantrekkelijker en toekomstbestendiger. Samen met de ondernemers geven we het gebied een prettige en groenere uitstraling zodat het past in de omgeving van Stadionpark en het er goed ondernemen en winkelen is. Ondernemen is één van de hoofddoelen van Stadionpark. We stimuleren retail en horeca om met nieuwe concepten te komen en die in Stadionpark neer te zetten. Voor groothandel en bedrijven blijft de Stadionweg een goede plek, met handige aanvoer- en uitvalswegen. Het terrein is aangepakt en uitgebreid. En is er ruimte voor nieuw ondernemerschap.

Aantrekkelijke locatie

Een bedrijventerrein is natuurlijk niets zonder bezoekers. Dagelijks rijden veel mensen langs de Stadionweg als ze Rotterdam in- of uitrijden. Daarom investeren we in het verbeteren van de directe omgeving, zodat het Bedrijvenpark Stadionweg voor zowel bedrijven als bezoekers aantrekkelijk is. Klein België, zoals het terrein waar onder andere Sprint, Sligro en Vervat zitten ook wel wordt genoemd, is helemaal gereed.  Ook bij het Zuiddiepje heeft Fastned een laadstation en is begin 2022 de Gamma met de nieuwe P+R Noorderhelling met 500 parkeerplaatsen geopend. Stap voor stap wordt dit gebied toekomstbestendiger. 

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!