Ga naar content (Ga naar content)

Getijdenpark Feyenoord

Getijdenpark Feyenoord wordt aangelegd in de buitenbocht van de Nieuwe Maas, tussen het Eiland van Brienenoord en het Mallegatpark. Het idee is ontstaan uit het masterplan Feyenoord City en het programma “De rivier als getijdenpark”. Het Getijdenpark Feyenoord is één van de Stadsprojecten. 

Het toekomstige park ligt samen met het Eiland van Brienenoord op een unieke locatie in de Nederlandse delta. De open verbinding tussen de rivier en de zee zorgt ervoor dat zoet en zout water samenkomen in Rotterdam. Speciale planten, vissen en vogels leven van de afwisseling van eb en vloed. Met het Getijdenpark Feyenoord wordt de getijdennatuur vergroot. Ook is er voor bezoekers straks voldoende te beleven. Mooie doorgaande wandel- en fietsroutes en recreatie op het water. Bewoners en ondernemers worden meegenomen in de ontwikkeling.

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!