Ga naar content (Ga naar content)

De mensen van Stadionpark

Wil je weten hoe het is om te wonen, werken of te ondernemen in Stadionpark?
Niemand die je dat beter kan vertellen dan Stadionpark People. Mensen die allemaal op een of andere manier bij het Stadionpark betrokken zijn. 

Onderstaand een selectie. Nog meer films vind je hier.

STDNPARK People - Basketballer Isai Sow

Professioneel basketballer Isai Sow (21) speelt met Feyenoord Basketbal in de top van het Nederlandse basketbal. Bijna dagelijks is hij in Stadionpark te vinden voor zijn trainingen in het Topsportcentrum en bij Concrete Lions. Zijn droom: met Feyenoord Basketball eerste worden in de eredivisie. 

De Tofumeisjes

Zussen Chinzy en Janet van Choi Kee Tofu geven een kijkje in de keuken van hun ambachtelijke tofumakerij. Door de nieuwe brug Zuiddiepje bij het Eiland van Brienenoord is de omgeving van hun bedrijf flink opgeknapt en daarmee toegankelijker.

Lekker shoppen

Ron van Gelder van de alliantie Hand in Hand vertelt hoe goed het gaat met de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk. Met 4000 tot 6000 nieuwe woningen en een fysieke opwaardering van bestaande panden, ontwikkelt deze lange winkelstraat zich tot hét woonwinkelgebied van Rotterdam Zuid.

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!