terug

Aan het Reitdiep, een van de zijstraten van de Stadionweg zit het Sport Performance Centre Rijnmond (SPCR). Volgens oprichter Erroll Esajas, oud atleet en olympisch coach, is het SPC Rijnmond het eerste centrum in Nederland waar bewegen centraal staat.

Bewegingscentrum

Essajas: "Wij zijn geen sportschool, maar een bewegingscentrum. Wij werken zo min mogelijk met apparaten en machines, we richten ons vooral op de eigen kracht die het menselijk lichaam in zich heeft. Met als doel de motoriek te verbeteren of meer tot zijn recht te laten komen in het dagelijks leven. Bij SPCR werken topsporters, recreanten, bedrijven, mindervaliden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een positieve ontwikkeling van hun lichaam en motoriek."

Ben je een recreatieve hardloper die telkens tegen blessures aanloopt? Of al enkele jaren met pensioen en wil je fit en soepel blijven? Zit die kantoorbaan een fit lichaam in de weg? Of ben je gestrest en wil je weer geconcentreerd aan de slag? Bekijk onze website wat we voor u en jou te bieden hebben.

Kijk voor meer informatie op https://spcrijnmond.nl/

Andere activiteiten

Schermafbeelding_2021-09-16_om_13.13.31.png

Park De Twee Heuvels

Park De Twee Heuvels is een mooie groene oase midden in de stad en zo fijn om te zijn. Je kunt er bovenop de hoogste heuvel zitten en uitkijken over het park en de stad.

Lezen (Park De Twee Heuvels)
2018_Feijenoord_Skateland-J57B1872_Hester_Blankestijn.jpg

Skateland

Skateland aan de Piekstraat is een echte hotspot met zo’n 25.000 bezoekers per jaar. Skateboarders, inliners, BMX’rs en stunt-steppers komen elkaar hier tegen.

Lezen (Skateland)
Rondje_Stadionpark.jpg

Rondje Stadionpark

Een prachtige route over het Eiland van Brienenoord, langs de kades van de Nieuwe Maas, de Kuip, door park De Twee Heuvels, over een dijkje en langs de vele sportvelden.

Lezen (Rondje Stadionpark)