Ga naar content (Ga naar content)

24-02-22

De proef met de parkeerduurbeperking op de Veranda wordt per 1 februari 2022 hervat. De huidige maatregelen staan bezoekers bij evenementen weer toe. Dat betekent dat ook de parkeerdruk bij de Veranda toeneemt op dagen dat er wedstrijden of andere evenementen in De Kuip plaatsvinden. Bezoekers kunnen hun auto tot maximaal 90 minuten parkeren in het gebied tussen de Burgerhoutstraat tot en met de Siem Heidenstraat.

De parkeerbeperking geldt alleen op dagen dat er wedstrijden of evenementen in het stadion zijn. Vanaf drie uur voor aanvang tot twee uur na afloop mogen bezoekers hun auto maximaal 90 minuten parkeren. Overtreders krijgen een boete.

PROEF

Begin februari 2020 is gestart met een proef om de verkeers- en parkeeroverlast tijdens wedstrijden en andere evenementen in het stadion op de Veranda te laten verminderen. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 waren er geen supporters bij voetbalwedstrijden welkom en zijn evenementen afgelast. Hierdoor was de proef tijdelijk gestaakt. Op dit moment laten de maatregel het weer toe om bezoekers bij evenement toe te laten. Dat betekent dat ook de proef met de parkeerduurbeperking is hervat.

 

Lees meer...

WHSP123302.jpeg

Alarmeringen P+R Noorderhelling

Loos alarm bij de P+R Noorderhelling/ GAMMA

Lezen (Alarmeringen P+R Noorderhelling)
Schotse_Hooglanders_uitladen_3.jpg

Jonge meiden op het eiland

In november zijn ze aangekomen. Intussen voelen de drie Schotse Hooglanders zich al prima op hun...

Lezen (Jonge meiden op het eiland)
DAVIDROZING_DSC5427__12MB.jpg

Buurthubs deelvervoer

Met de fiets, scooter of lopend kun je altijd langs de werkzaamheden van de Roseknoop. Wel vaak ...

Lezen (Buurthubs deelvervoer)
WHSP43404_Buitendijk.jpg

Wandelen en fietsen over de Buitendijk

Langs sportcomplex Olympia loopt als een groen lint de Buitendijk. Afgelopen jaar is de dijk aan...

Lezen (Wandelen en fietsen over de Buitendijk)

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!