Ga naar content (Ga naar content)

29-06-22

Rondom de Sportcampus is in de afgelopen jaren veel veranderd, maar het is nog niet klaar! We bouwen verder aan Stadionpark. Niet alleen sportaccommodaties, woningen en voorzieningen. Er is ook veel aandacht voor het groen.

Voorlopig ontwerp ‘Groene scheggen’

Midden in de toekomstige woonwijk op Varkenoord komt een nieuw park en het Rondje Stadionpark wordt doorgetrokken tot aan de Coen Moulijnweg. Vorig jaar zijn we hiervoor bij u langsgekomen met het zogeheten programma van eisen. Met onder andere uw kijk en ideeën hebben de ontwerpers een voorlopig ontwerp gemaakt. Dit willen we graag laten zien.

Informatieavond

Op donderdag 7 juli van 19.00 – 20.30 uur organiseren wij een informatieavond op de betreffende locatie (Stadionlaan naast de atletiekbaan). Hier geven wij een impressie van hoe de groene ruimtes eruit komen te zien. Wij horen graag uw reactie hierop tijdens de inloopbijeenkomst.

Het betreft voor een groot gedeelte een nieuw stuk van het Rondje Stadionpark en de wegen en paden richting de nieuwe middelbare school die in 2025 als eerste klaar zal zijn. Deze bijeenkomst gaat dus niet over de nieuwe woonwijk, maar over de groene ruimte. De selectie voor een ontwikkelaar voor de woonwijk loopt nog. Hiervoor komen we in een latere fase bij u terug.

Afbeelding: locatie informatieavond

Lees meer...

Scholen_Sportcampus_-_BDG_Architecten.png

Voorontwerp scholencomplex

De ontwikkeling van het Onderwijs- en Sportcluster (OSC) Stadionpark verloopt voortvarend.

Lezen (Voorontwerp scholencomplex)
WHSP124120s.jpeg

Bever terug op het eiland

Het symbool van IJsselmonde is weer terug. De bever! En wel op het Eiland van Brienenoord!

Lezen (Bever terug op het eiland)
Roseknoop_image.png

Renovatie Roseknoop in 2023

Begin volgend jaar wordt er gestart met de verbetering van de Roseknoop.

Lezen (Renovatie Roseknoop in 2023)
Roseknoop_men_at_work.JPEG

Roseknoop: voortvarend van start

De renovatie van de Roseknoop is volop bezig! Op 9 januari, direct na de ochtendspits, plaatste ...

Lezen (Roseknoop: voortvarend van start)

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!