29-06-22

Rondom de Sportcampus is in de afgelopen jaren veel veranderd, maar het is nog niet klaar! We bouwen verder aan Stadionpark. Niet alleen sportaccommodaties, woningen en voorzieningen. Er is ook veel aandacht voor het groen.

Voorlopig ontwerp ‘Groene scheggen’

Midden in de toekomstige woonwijk op Varkenoord komt een nieuw park en het Rondje Stadionpark wordt doorgetrokken tot aan de Coen Moulijnweg. Vorig jaar zijn we hiervoor bij u langsgekomen met het zogeheten programma van eisen. Met onder andere uw kijk en ideeën hebben de ontwerpers een voorlopig ontwerp gemaakt. Dit willen we graag laten zien.

Informatieavond

Op donderdag 7 juli van 19.00 – 20.30 uur organiseren wij een informatieavond op de betreffende locatie (Stadionlaan naast de atletiekbaan). Hier geven wij een impressie van hoe de groene ruimtes eruit komen te zien. Wij horen graag uw reactie hierop tijdens de inloopbijeenkomst.

Het betreft voor een groot gedeelte een nieuw stuk van het Rondje Stadionpark en de wegen en paden richting de nieuwe middelbare school die in 2025 als eerste klaar zal zijn. Deze bijeenkomst gaat dus niet over de nieuwe woonwijk, maar over de groene ruimte. De selectie voor een ontwikkelaar voor de woonwijk loopt nog. Hiervoor komen we in een latere fase bij u terug.

Afbeelding: locatie informatieavond

Lees meer...

Schotse_Hooglanders_uitladen_3.jpg

Jonge meiden op het eiland

In november zijn ze aangekomen. Intussen voelen de drie Schotse Hooglanders zich al prima op hun...

Lezen (Jonge meiden op het eiland)
whsp96975.jpeg

Nieuwe Zuiddiepjebrug

Nog eventjes en je kunt over de nieuwe Zuiddiepjebrug naar het Eiland van Brienenoord toe.

Lezen (Nieuwe Zuiddiepjebrug)
Schermafbeelding_2022-03-15_om_14.05.33.png

Stadionpark People

Stijn van Leeuwen is de initiatiefnemer van het Ondernemershuis op Zuid. Zo'n 5000m2 werkvloer a...

Lezen (Stadionpark People)
Illias.jpg

Stadionpark People

Iliass Tajdirti is sociaal ondernemer en lid van de gebiedscommissie IJsselmonde.

Lezen (Stadionpark People)

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!