28-07-21

De bouw van het nieuwe Gasontvangststation is zo goed als klaar. Stedin geeft nu het stokje over aan de Gasunie om binnenin het gebouw de gasinstallatie te installeren en buiten het gebouw de gasleidingen aan de sluiten op het bestaande gasnet.

De Gasunie heeft voor deze werkzaamheden tot november van dit jaar nodig. In het laatste deel van de afbouwfase richt de gemeente de toegang vanaf het Sportcomplex opnieuw in. Na het in gebruik nemen van de gasinstallatie legt Stedin de bestrating aan en plaatst hekwerken rondom het gasontvangststation. Deze werkzaamheden duren tot het eind van dit jaar.
Ook goed om te weten is dat de hogedruk gasleiding op de Sportcampus bij Varkenoord en binnen de gebiedsontwikkeling Feyenoord City intussen buiten gebruik is. Vooralsnog wordt begin oktober begonnen met de sloop van het oude gasstation bij het Mallegatpark. Tijdens het bouwrijp maken van de verschillende projecten in Stadionpark wordt de oude gasleiding gefaseerd uit de grond verwijderd. Zo maken we werk met werk en maken we ruimte voor de nieuwe, toekomstige bebouwing.

Lees meer...

Stadion_feyenoord_bezoekers.jpg

Proef Veranda hervat

De proef met de parkeerduurbeperking op de Veranda wordt per 1 februari 2022 hervat.

Lezen (Proef Veranda hervat)
Nightview_Stadion_xs.jpeg

Geen nieuw stadion

Feyenoord heeft bekend gemaakt niet verder te gaan met de ontwikkelingen voor een nieuw stadion ...

Lezen (Geen nieuw stadion)
Jos_Slager.jpg

Stadionpark people

Jos Slager loopt vrijwel dagelijks door Park De Twee Heuvels, langs De Kreek en over het Eiland ...

Lezen (Stadionpark people)
Schermafbeelding_2022-09-13_om_10.22.59.png

Ontdek Stadionpark 2022

De hele dag door de leukste activiteiten in Stadionpark. Met een bomvol programma voor jong en o...

Lezen (Ontdek Stadionpark 2022)

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!