Ga naar content (Ga naar content)

Feyenoord City

Feyenoord City en Stadionpark zorgen ervoor dat dit gebied een prachtige plek wordt om te wonen, werken, ondernemen, sporten en leven. 

In Feyenoord City komen duizenden koop- en huurwoningen, winkels, hotels, cafés en restaurants. Een plek waar je, nu en zeker in de toekomst, graag je vrije tijd doorbrengt, een filmpje pakt in Pathé, een rondje hardloopt over  Getijdenpark Feyenoord of lekker relaxt aan de waterkant.

Innoverende ondernemers op het gebied van sport en horeca krijgen volop de ruimte. en kunnen jongeren uit de omliggende wijken hier aan het werk.  Op woensdag 17 april 2024 is het Masterplan Feyenoord City 2.0 met de gemeenteraad gedeeld. Lees het persbericht

Feyenoord City concept EFFEKT, OMA, LOLA

Meer Feyenoord City

Over Feyenoord City is veel meer te vertellen dan we hier te lezen is. Kijk op de website van Feyenoord City, voor actuele bouwactiviteiten op de Feyenoord City BouwApp, abonneer je op de nieuwsbrief Stadionpark en nieuwsbrief Feyenoord City en blijf zo op de hoogte.

Meer weten over de gemeentelijke betrokkenheid bij Feyenoord City, ga dan naar de website van de gemeente Rotterdam.

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!