Ga naar content (Ga naar content)

Feyenoord City

Feyenoord City en Stadionpark gaan hand in hand ervoor zorgen dat dit gebied een prachtige plek wordt om te wonen, werken, ondernemen, sporten en leven. 

In Feyenoord City komen 3700 koop- en huurwoningen, winkels, hotels, cafés en restaurants. Plekken waar je je vrije tijd doorbrengt zijn er straks ruim voldoende, een filmpje pakken in de nieuwe Pathé, een rondje hardlopen over Getijdenpark Feyenoord of lekker relaxen aan de waterkant. Ondernemers die innoveren op het gebied van sport en horeca krijgen hier de ruimte. Feyenoord City biedt jongeren een toekomst in de sport en horeca. 

Meer Feyenoord City

Over Feyenoord City is veel meer te vertellen dan we hier kwijt kunnen. Kijk daarom op de website van Feyenoord City, voor de  bouwactiviteiten op de Feyenoord City BouwApp, abonneer je op de nieuwsbrief Stadionpark en nieuwsbrief Feyenoord City om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Meer weten over de gemeentelijke betrokkenheid bij Feyenoord City, ga dan naar de website van de gemeente Rotterdam.

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!