Ga naar content (Ga naar content)

Ontdek Stadionpark

Genieten van de natuur, sporten en uitgaan. Het kan nu al in het Stadionpark. Kijken we iets verder in de tijd, dan kun je hier straks geweldig wonen,  werken en ondernemen. Stadionpark is een unieke plek waar voor iedereen wat te beleven valt. 

Kom ook! Stadionpark. Te veel. Te doen.   

Sport en cultuur spelen verbindende rollen Stadionpark. Sporten kan op alle niveaus, voor de profs, amateurs, jeugd en ouderen. Bootcampen, vissen of kiezen uit het enorme aanbod van sportverenigingen op de Sportcampus, bij Rotterdam Topsportcentrum of het sportgebouw aan de Dwarsdijk. Hockey, judo, zwemmen, voetbal, cricket of work-out, het ligt voor het grijpen. Topsport kijken kan natuurlijk in De Kuip en in het Topsportcentrum. Of spot de jongste talenten op de Feyenoord Academy, meiden en jongens die straks in De Kuip spelen. 

Na een wedstrijd of een wandeling langs het Rondje Stadionpark is het tijd voor een hapje en een drankje. In Park De Twee Heuvels kun je is volop BBQ'en en picknicken. Of ga langs bij de restaurants op De Veranda met hun terrassen aan het water. Een filmpje pakken kan bij Pathé. Liever urban culture, een concertje of theatervoorstelling?  Kijk naar de programmering van De Koepels, Podium Ilsemunda of Theater Zuidplein. 

STDNPARK People: Rotterdam Topsport

Peter Blangé, directeur van Rotterdam Topsport

Activiteiten

whsp110704.jpg

Sportcampus

Op de Sportcampus na het werk, of school heerlijk ontspannen door intensief te sporten. Er is keus uit vele verenigingen op sportcomplex Olympia.

pathedekuip_1600x590.jpeg

Pathé De Kuip

De meest bezochte Pathé van het land heeft elke week een actueel en breed aanbod van films, van actie tot romantiek en van thriller tot science fiction.

Feyenoord_01_Arnoud_Verhey.jpg

Best bewaarde geheim

Hoewel? Want na de grote opknapbeurt heeft het Eiland enorm aan bekendheid gewonnen en weten meer mensen deze oase van rust in de Maas te vinden.

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!