05-01-22

Bewoners en ondernemers uit de omgeving van het Eiland van Brienenoord hebben tijdens een inloopbijeenkomst in oktober de eerste schetsen voor het Getijdenpark Feyenoord bekeken.

Op de Buitenplaats op het Eiland kregen de vele geïnteresseerden tekst en uitleg van het projectteam Getijdenpark. De eerste indrukken zijn positief en die zijn af te lezen uit de tips en wensen die achtergelaten konden worden.

Presentatie

Deze presentatie is een eerste stap om met bewoners en ondernemers uit de buurt een getijdenpark te bouwen dat aan veel van hun wensen gaat voldoen. Ze worden stapsgewijs meegenomen in de komende plannen. Het projectteam gaat nu eerst terug naar de tekentafel.

Over het Getijdenpark Feyenoord 

Het Getijdenpark Feyenoord is ontstaan uit het masterplan Feyenoord City en het programma “De rivier als getijdenpark”. Het park wordt aangelegd in de buitenbocht van de Nieuwe Maas, van het Eiland van Brienenoord tot aan het Mallegatpark. Het Getijdenpark Feyenoord is een van de 7 Stadsprojecten, die de nieuwe groene longen van Rotterdam gaan vormen.

Lees meer...

whsp96794.jpeg

Overkapping ponton klaar

Aan de Piet Smitkade is flink gewerkt aan de overkapping van de drijvend ponton in de bocht van ...

Lezen (Overkapping ponton klaar)
2105301_Rotterdam.jpeg

Inloopspreekuren

Rotterdam en de regio bereikbaar houden. Nu en in de toekomst. Voor de auto, het openbaar vervoe...

Lezen (Inloopspreekuren)
1_1.JPG

'Zwemt dat hier, joh?'

Kom 21 mei op World Fish Migration Day voor een rondleiding naar het Eiland van Brienenoord.

Lezen ('Zwemt dat hier, joh?')
Stadion_feyenoord_bezoekers.jpg

Proef Veranda hervat

De proef met de parkeerduurbeperking op de Veranda wordt per 1 februari 2022 hervat.

Lezen (Proef Veranda hervat)

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!