05-01-22

Bewoners en ondernemers uit de omgeving van het Eiland van Brienenoord hebben tijdens een inloopbijeenkomst in oktober de eerste schetsen voor het Getijdenpark Feyenoord bekeken.

Op de Buitenplaats op het Eiland kregen de vele geïnteresseerden tekst en uitleg van het projectteam Getijdenpark. De eerste indrukken zijn positief en die zijn af te lezen uit de tips en wensen die achtergelaten konden worden.

Presentatie

Deze presentatie is een eerste stap om met bewoners en ondernemers uit de buurt een getijdenpark te bouwen dat aan veel van hun wensen gaat voldoen. Ze worden stapsgewijs meegenomen in de komende plannen. Het projectteam gaat nu eerst terug naar de tekentafel.

Over het Getijdenpark Feyenoord 

Het Getijdenpark Feyenoord is ontstaan uit het masterplan Feyenoord City en het programma “De rivier als getijdenpark”. Het park wordt aangelegd in de buitenbocht van de Nieuwe Maas, van het Eiland van Brienenoord tot aan het Mallegatpark. Het Getijdenpark Feyenoord is een van de 7 Stadsprojecten, die de nieuwe groene longen van Rotterdam gaan vormen.

Lees meer...

DSC4326.jpg

Zonnige Marathon

Ook in de 40e editie van de NN Marathon Rotterdam liepen 17.000 hardlopers dwars door Stadionpar...

Lezen (Zonnige Marathon)
2105301_Rotterdam.jpeg

Inloopspreekuren

Rotterdam en de regio bereikbaar houden. Nu en in de toekomst. Voor de auto, het openbaar vervoe...

Lezen (Inloopspreekuren)
Front.JPG

Voortgangsrapportage Feyenoord City april 2022

Het college van B&W heeft de 8e voortgangsrapportage Feyenoord City vastgesteld.

Lezen (Voortgangsrapportage Feyenoord City april 2022)
Imagine2.jpg

Bouw Imagine is begonnen

Met de aftrap van de bouw van Imagine is de gebiedsontwikkeling Feyenoord City afgelopen 29 nove...

Lezen (Bouw Imagine is begonnen)

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!