17-11-2021

Eerste schetsen Getijdenpark Feyenoord gepresenteerd

Bewoners en ondernemers uit de omgeving van het Eiland van Brienenoord hebben tijdens een inloopbijeenkomst in oktober de eerste schetsen voor het Getijdenpark Feyenoord bekeken. Op de Buitenplaats op het Eiland kregen de vele geïnteresseerden tekst en uitleg van het projectteam Getijdenpark. De eerste indrukken zijn positief en die zijn af te lezen uit de tips en wensen die achtergelaten konden worden.

 

Presentatie

Getijdenpark

Deze presentatie is een eerste stap om met bewoners en ondernemers uit de buurt een getijdenpark te bouwen dat aan veel van hun wensen gaat voldoen. Ze worden stapsgewijs meegenomen in de komende plannen. Het projectteam gaat nu eerst terug naar de tekentafel.

Over het Getijdenpark Feyenoord

_DSC1269

Het Getijdenpark Feyenoord is ontstaan uit het masterplan Feyenoord City en het programma “De rivier als getijdenpark”. Het park wordt aangelegd in de buitenbocht van de Nieuwe Maas, van het Eiland van Brienenoord tot aan het Mallegatpark. Het Getijdenpark Feyenoord is een van de 7 Stadsprojecten, die de nieuwe groene longen van Rotterdam gaan vormen.