Ga naar content (Ga naar content)

05-10-23

Onvergetelijke zondag op het Varkenoordseviaduct


De stralende zon, de vrolijke klanken van gelach en muziek, de geur van het heerlijke eten van onze lokale ondernemers – wat een genot was de derde editie van Ontdek Stadionpark. En wat de dag extra bijzonder maakte was dat we dit feestje mochten vieren boven op het Varkenoordseviaduct – een van de drukste verkeersaders van de stad. Het viaduct ging de volgende ochtend vroeg, na vijf maanden afgesloten te zijn, weer open voor verkeer en tramlijn 23. Zo rustig gaan we het dus niet meer meemaken.

Met Ontdek Stadionpark willen we mensen van alle leeftijden en achtergronden bij elkaar brengen om samen te genieten van wat Stadionpark te bieden heeft. Huidige bewoners, nieuwe bewoners, toekomstige bewoners en gewoon nieuwsgierige Rotterdammers: iedereen kwam even gluren.

Dit feestje is vooral goed gelukt met de hulp van onze lokale ondernemers en organisaties. Zij hebben bijgedragen aan sport, cultuur, horeca en creativiteit boven op het viaduct. Dankzij deze helden hebben we op zondag kunnen genieten van leuke workshops, prachtige live muziek en heerlijke versnaperingen.  Van Free Running tot BMX-en, sneltekenen tot yoga, en ruim 200 hardlopers van de Rotterdam Running Crew die het Rondje Stadionpark liepen. 

Ontdek Stadionpark was meer dan alleen een gezellig feestje. Het was een moment om te vieren hoever we al gekomen zijn met de gebiedsontwikkeling. En tegelijkertijd ook te ontdekken wat er de komende jaren nog aankomt: woningen, groen, getijdenpark, scholen, winkels, ondernemingen en een nieuwe stadsbrug!

Bekijk de foto's van Ontdek Stadionpark

Lees meer...

SP_People_Tima_1.png

Stadionpark People

Stadionpark People: Patissier Fatima Masrour bakt de heerlijkste taarten

Lezen (Stadionpark People)
WHSP24232s_Fenix.jpg

Gulden Fenix nominatie voor ‘t Eiland

De renovatie van het Eiland van Brienenoord is genomineerd voor de NRP Gulden Feniks. Dat is dé...

Lezen (Gulden Fenix nominatie voor ‘t Eiland)
Rondje_in_park.jpg

Rondje Stadionpark maakt meters

Op vier verschillende plekken is afgelopen periode gesleuteld aan het Rondje Stadionpark.

Lezen (Rondje Stadionpark maakt meters)
1.png

Oervis in Rotterdam: de terugkomst van de steur

De steur is een vissoort van miljoenen jaren oud, een soort dino-vis dus. Door menselijk handele...

Lezen (Oervis in Rotterdam: de terugkomst van de steur)

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!