05-01-22

De gezamenlijke nieuwbouw van de P+R én Gamma op de Noorderhelling Stadionpark is een mooi voorbeeld tussen private en publieke samenwerking. De Gamma en Dunavast hebben ruimte gemaakt om de gebiedsontwikkeling Stadionpark mogelijk te maken. Met elkaar zijn we op zoek gegaan naar een oplossing. In samenwerking met projectontwikkelaar Dunavast is er een mooie, duurzame oplossing gevonden voor een mooie P+R met 500 parkeerplaatsen en een nieuwe locatie voor Gamma. Het is het eerste zichtbare resultaat van de gebiedsontwikkeling van Stadionpark. Naast een uniek ontwerp valt aan de nieuwe Gamma en P+R het dubbele ruimtegebruik op én voor het publiek zal de prachtige bewegende LED-verlichting onderdeel van een nieuwe skyline vormen. Begin volgend jaar zal de feestelijke opening plaatsvinden van de Gamma en P+R.

VIDEO
Wethouder Bas Kurvers, CEO Dunavast Aart Jan Verdoold en Formule directeur Gamma Cora Kleinhout vertellen trots over de realisatie van de nieuwe P+R Noorderhelling en Gamma.

Lees meer...

Scholen_Sportcampus_-_BDG_Architecten.png

Voorontwerp scholencomplex

De ontwikkeling van het Onderwijs- en Sportcluster (OSC) Stadionpark verloopt voortvarend.

Lezen (Voorontwerp scholencomplex)
standpunt_2.jpg

FXL gepresenteerd tijdens Bouwpower

Op 16 mei vond de bijeenkomst Bouwpower plaats van VNO-NCW Rijnmond.

Lezen (FXL gepresenteerd tijdens Bouwpower)
Rondje_in_park.jpg

Rondje Stadionpark maakt meters

Op vier verschillende plekken is afgelopen periode gesleuteld aan het Rondje Stadionpark.

Lezen (Rondje Stadionpark maakt meters)
2105301_Rotterdam.jpeg

Inloopspreekuren

Rotterdam en de regio bereikbaar houden. Nu en in de toekomst. Voor de auto, het openbaar vervoe...

Lezen (Inloopspreekuren)

Nieuwsbrief

Stadionpark wordt het kloppend hart van Rotterdam waar wonen, sporten en beleven samenkomt. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!